Här Är Vårt Bästa Knep För Den Perfekta Varma Chokladen

7 december 2017

Ja, det är möjligt att göra varm choklad ännu godare

Ben & Jerry's Hot_Chocolate_Phish Food

Vissa säger att det bästa med varm choklad är att den är varm och att det är choklad. Det kan man naturligtvis inte argumentera emot, men vi tänkte dela med oss av en liten hemlighet – varm choklad blir ännu godare om du tillsätter en skopa Ben & Jerry’s. Vi vet att det låter galet, men det gjorde även idén om att ha kakdeg i glass, och vi vet alla hur det gick med den saken!

En liten klunk räcker för att du ska hålla med om att det är helt naturligt att ha Ben & Jerry’s i din varma choklad. Det är som att hälla i vispad grädde eller marshmallows, men det är ännu bättre eftersom det är glass.

Vi föreslår att blanda i en generöst tilltagen skopa per 3,5 deciliter varm choklad (eller mer om du vill att drycken ska vara extra krämig). Du kan börja dricka direkt eller vänta tills glassen har smält helt och hållet. Vi brukar oftast försöka vänta, men gottegrisen i oss tar över och vi dyker rakt ner i en av dessa 6 euforiskt utsökta kombinationer:

 

Strawberry Cheesecake

Nu tar vi oss an ett litet matteproblem. Choklad + cheesecake = utsökt. Choklad + jordgubbar = euforiskt. Så vad blir choklad + jordgubbar + cheesecake? Svaret är: ett mästerverk.

Half Baked

Kan du inte välja mellan Cookie Dough och Chocolate Fudge Brownie? Vi förstår dig. Det är verkligen ett dilemma. Half Baked löser problemet på ett delikat sätt.  

Chocolate Fudge Brownie

Varje chokladälskare vet att det som passar bäst till choklad är ... mer choklad. Men chokladglass plus brownies med chokladfudge? Skopa på om ni törs, chokladälskare.

Cookie Dough

Om kakdeg inte passade till choklad, skulle vi inte lägga i chokladbitar i förpackningen. Men det gör vi, så du vet att kakdeg och choklad passar som hand i handske för din mage.

Cinnamon Buns

Erkänn. Efter varje kanelbulle du ätit på ett kafé eller en flygplats har du undrat hur livet skulle se ut om man bara tog med lite choklad i ekvationen. Nu har ögonblicket kommit!

Phish Food

Den här smaken omfattar kladdiga virvlar av marshmallows som hjälper dig att digga varje smutt du tar. Som en bonus kan du även se hur chokladfiskar simmar runt i din älskade kopp.

Ben & Jerry's Hot_Chocolate_Phish Food

Det finns så många fler smaker att prova. Har du en favorit att lägga till i vår lista?