Skip to main content

Two pints of Ben & Jerry's Non-Dairy Light Ice Cream

 

chunk-swirl-chunk-divider.png

Non-Dairy

Ni utmanade oss att bli mjölkfria - och det blev vi! Ben & Jerry's mjölkfria smakskapelser är gjorda av mandlar och så fulla av bitar och virvlar att du känner Ben & Jerry's eufori i varje liten tugga.

Så, varför Non-Dairy?

Vi har frågat er. Många utav er. Vissa utav er är engagerade i en vegansk livsstil, medan andra inte kan eller föredrar att inte äta mejeriprodukter. Och alla ni går miste om de smarriga frysta läckerheterna som ni önskar ni skulle kunna njuta utav. Vi visste att vi med lite hårt arbete och lite experimenterande skulle kunna leverera både smaken och den krämiga texturen ni längtat efter. Så då gjorde vi det.

 

Vegan-certifierad

Vegan vänner, vare sig ni har väntat tre årtionden eller tre dagar för certifierad vegansk non-dairy dekadens, så är det nu dags att glädjas! Vi har blivit partner med Vegetarian Union och använder oss utav deras godkännande för att certifiera att Non-Dairy produkterna inte innehåller animaliska produkter av något slag – inklusive ägg, mejeriprodukter eller honung. Vi beundrar er för ert engagemang och hoppas att ni kommer att älska de veganska chunksen och swirlsen som vi fyllt dessa rackare med.

 

Gjord av mandel

Varför mandel? Efter att ha experimenterat med alla möjliga sorters recept bestämde sig våra smaksgurus för att mandlar utgjorde den bästa "blanka målarduken" för de läckra brownies, nötter och choklad som vi köpte in. Och det är så smakrikt och läckert att du, medan du gräver i en pint, ständigt måste påminna dig själv om att det är mjölkfritt.

 

Made from Something Better.

Fairtrade-certifierad kakao, socker, bananer och vanilj? Check. Caring Dairy-mjölk och ägg från utehöns? Inte den här gången! Läs mer om hur vi köper in våra ingredienser.