Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy-Pint
Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy-Pint

Chocolate Fudge Brownie

Mjölkfri chokladglass med browniebitar

Om den här smaken

Ni efterfrågade mjölkfritt … och vi gjorde det! De brownies vi använder i vår mjölkfria variant av den här favoriten kommer från Greyston Bakery i New York, där produktionen av utsökta bakverk är en del av deras samhällsbyggande arbete med att tillhandahålla jobb och utbildning för låginkomsttagare.

Tillgänglig som:

Värdedrivna inköp

vatten, socker, vegetabiliska oljor (kokos, soja), glukossirap, kakaopulver (3%), MANDELPASTA (3%), VETEMJÖL, fettreducerat kakaopulver, ärtprotein, emulgeringsmedel (solroslecitin, SOJALECITIN), arom, majsstärkelse, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, fruktkärnmjöl), vaniljextrakt, salt, KORNMALT. > Socker, kakao, vanilj: handlad utifrån principerna för massbalans, totalt 24%F.

Näringsfakta

  • Vegansk

Recycling

Vår mission är att göra den bästa möjliga glassen på bästa möjliga sätt. Allt från att blanda Fairtrade chunks och virvlar till att ha friskt betande kor. Det är allt en del av den glädjande resan till glasseufori. Men varje resa behöver ett sött slut. Så, var en vän och släng din tomma förpackning i papperskorgen. Thanks från oss alla på Ben & Jerry’s!