Skip to main content

Vi introducerar Ben & Jerry’s Sundaes med NY topping - mjukt vispad glass!​

Ben & Jerry's Ice Cream Tubs

Upptäck några av våra mest chunky, swirly smaker, toppade med aldrig tidigare skådad mjuk vispad glass och rikligt med sås och chokladbitar.

S´mores, den klassiska amerikanska sötsaken som man gör genom att rosta en marshmallow över öppen eld, är inspirationen bakom denna chokladiga, muu-msiga mashmallowiga sundae. Du behöver inte ens göra upp eld! 
Denna veganska sundae är inspirerad av s´mores, en klassisk Amerikansk godsak som görs med marshmallows som rostats över öppen eld. Men lugn, du behöver inte göra upp en brasa för att njuta av denna OAT-of-this-swirled godsak! 
En glassbutik och ett elegant café i samma? Oui, oui! Dyk ner i den veganska kaffe- och saltkaramellupplevelsen som har en drömmigt vispad topping och chokladiga bitar gjorda med spårbar kakao från Open Chain-programmet, vilket även innebär mer rättvisa för kakaobönderna.
Karamelleufori vid varje tugga! Och ännu bättre? Denna glass är gjord på spårbar kakao från Open Chain-programmet, allt ifrån den vispade mjuka glassen på toppen till de chokladiga bitarna. Det innebär mer rättvisa för kakaobönderna, och det tycker vi är fantastiskt! 
Chokladälskare, den här är för er! Denna sundae är full av chokladglädje, från den vispade glassen på toppen, ända ner till botten. Och det bästa med glassen? Den är gjord med spårbar Open Chain-kakao, vilket innebär mer rättvisa för kakaobönderna.
Den är proppfull av bitar, fylld med virvlar och toppad med ett lager mjukt vispad glass som helt enkelt inte går att motstå.
Med krispiga kakbitar och virvlar, och mjukt vispad glass på toppen är det här lager av sann njutning!
Med chunky bitar, virvlar och mjukt vispad glass är det här Banoffee-glassen som du hittills bara har sett i dina smarrigaste drömmar.
Med härliga kakbitar, virvlar och mjukt vispad glass på toppen blir varje tugga ren njutning. Hugg in och häng med i den veganska hallonrevolutionen!