Hur äter du din Ben & Jerry's?

9 januari, 2018

Vi gillar din stil

Du har säkert hört talesättet “du är vad du äter”, men om du frågar oss så är det snarare hur du avnjuter (eller kastar dig över) din favoritpint som säger mycket om vem du är. Är du den försiktiga, omtänksamma typen? Eller den djärva och äventyrslystna? Slukar du din glass? Eller tar du små försiktiga munsbitar? Läs vidare för att ta reda på din stil när det gäller att äta en glasspint med Ben & Jerry’s. 

 • Gafflaren

  Ibland räcker det inte med en sked för att få tag i alla de där läckra bitarna. Gafflaren har förfinat tekniken att fiska upp dom där läckra bitarna och är känd för att föredra smaker med de största bitarna, som Peanut Butter Cup

 • Tunnelgrävaren

  Tunnelgrävaren tar sig direkt ner till det väsentliga i mitten av sitt glassuniversum, till själva “kärnan.” Nödvändig utrustning inkluderar skyddsglasögon och en skyffelformad sked.

 • Utjämnaren

  Den här smidiga liraren undviker alla grovheter och lever endast för den absoluta krämigheten. Under varje lager glass döljer sig nya världar—av dekadent len och smidig gräddighet. Den mest älskade smaken är Chocolate Fudge Brownie.

 • Bitletaren

  För den här personen kommer glassen egentligen i andra hand. Med laserliknande fokus söker sig skattletaren direkt till det väsentliga. Den här godisälskarens sked hittar direkt till de smaskigt sega läckerbitarna. Favoriterna är Peanut Butter Cup och Chocolate Fudge Brownie

  Det finns inga felaktiga sätt att mumsa i sig en glasspint Ben & Jerry's. Och eftersom vi är väl medvetna om våra fans kreativitet, så är vi säkra på att vi missat en del unika metoder.