Baked Alaska Glass - Pint
Baked Alaska Glass - Pint

Baked Alaska

Vaniljgräddglass med en virvel av marshmallows, och isbjörnsformade bitar med vit chokladsmak.

Om den här smaken

Ni frågade, vi levererar! Efter att ha hört våra fans önskemål om att ta tillbaka Baked Alaska, mixade vi ihop en ny sats och tar nu tillbaka den till en frysbox nära dig. Hurra! Med globala klimatkrisen som en mer relevant fråga nu än någonsin, finns det inte en bättre tid att äta av den glass som påminner oss om vikten av att hålla frusna saker just frusna. Vi vet att detta inte kommer som en överraskning, men på Ben & Jerry´s har vi alltid tyckt att planetens istäcken, precis som glass, gör sig bäst frusna. Om den är smält, är den förstörd! Så i klimatets namn och för att behålla saker kyliga, tar vi tillbaka den här saliga snöstormen av godsaker!

Tillgänglig som:

GRÄDDE (27%), vatten, socker, kondenserad SKUMMJÖLK, glukossirap, ÄGGULA från frigående höns, kokosfett, HELMJÖLKSPULVER, ÄGGVITA, vaniljextrakt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, pektin, karragenan), MJÖLKFETT, emulgeringsmedel (SOJALECITIN). Kan innehålla vete. > Socker, vanilj handlade utifrån principerna för massbalans. Totalt 61% exklusive vatten och mejeriF. För mer info: info.fairtrade.net/sourcing Innehåller mjölk, soja och ägg. Kan innehålla vete.

Näringsfakta

Recycling

Vår mission är att göra den bästa möjliga glassen på bästa möjliga sätt. Allt från att blanda Fairtrade chunks och virvlar till att ha friskt betande kor. Det är allt en del av den glädjande resan till glasseufori. Men varje resa behöver ett sött slut. Så, var en vän och släng din tomma förpackning i papperskorgen. Thanks från oss alla på Ben & Jerry’s!