Vanilla Pecan Blondie Glass - Tub
Vanilla Pecan Blondie Glass - Tub

Vanilla Pecan Blondie

Vaniljgräddglass med salt kolasås, karamelliserade pekannötter och kakbitar.

Om den här smaken

Vi älskar pekannötter, och om du frågar oss så är den här vaniljblandningen med perfekt karamelliserade pekannötter, blonda brownies och virvlar av salt karamell helt otrolig. Vad som gör det ännu mer mumsigt är att den här euforiska glassen är Fairtrade certifierad. Dina smaklökar kan tacka oss senare!

Tillgänglig som:

Värdedrivna inköp

Ingredienser: GRÄDDE (27%), kondenserad SKUMMJÖLK, vatten, socker, PEKANNÖTTER, glukossirap, ÄGGULA från frigående höns, farinsocker, MJÖLKFETT, VETEMJÖL, ÄGG, GRÄDDPULVER, salt, vaniljextrakt, SOJAOLJA, stabiliseringsmedel (pektin, guarkärnmjöl, karragenan), surhetsreglerande medel (natriumvätekarbonat), bakpulver (dinatriumdifosfat, natriumvätekarbonat, monokalciumfosfat), majsstärkelse. Socker, vanilj: handlade i enlighet med Fairtrade-kriterierna, totalt 19 %ᶠ.

Näringsfakta

  • Vegetarisk
  • Kosher Dairy

Recycling

Vår mission är att göra den bästa möjliga glassen på bästa möjliga sätt. Allt från att blanda Fairtrade chunks och virvlar till att ha friskt betande kor. Det är allt en del av den glädjande resan till glasseufori. Men varje resa behöver ett sött slut. Så, var en vän och släng din tomma förpackning i papperskorgen. Thanks från oss alla på Ben & Jerry’s!