Half Baked Glass - Tub
Half Baked Glass - Tub

Half Baked

Choklad- och vaniljglass med browniebitar och kakdeg med chokladbitar

Om den här smaken

Vi förstår att det kan vara svårt att välja bland alla smaker som Ben & Jerry’s erbjuder, så för att göra det lättare har vi kombinerat några av våra klassiker för dubbel njutning. Ta en sked och hugg in!

Tillgänglig som:

Värdedrivna inköp

GRÄDDE (25%), vatten, socker, kondenserad SKUMMJÖLK, VETEMJÖL, farinsocker, kakaopulver, ÄGGULA från frigående höns, SMÖR, sojaolja, fettreducerat kakaopulver, ÄGG, invertsocker, kakaomassa, melass, torkad ÄGGVITA, vaniljextrakt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, karragenan), salt, kakaosmör, naturlig vaniljarom med andra naturliga aromer, naturlig SMÖRAROM, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), mältat KORNMJÖL, bakpulver (natriumvätekarbonat). > Socker, kakao, vanilj: handlad utifrån principerna för massbalans, totalt 26%F.

Näringsfakta

  • Vegetarisk
  • Kosher Dairy
  • Halal

Recycling

Vår mission är att göra den bästa möjliga glassen på bästa möjliga sätt. Allt från att blanda Fairtrade chunks och virvlar till att ha friskt betande kor. Det är allt en del av den glädjande resan till glasseufori. Men varje resa behöver ett sött slut. Så, var en vän och släng din tomma förpackning i papperskorgen. Thanks från oss alla på Ben & Jerry’s!