Hazel-nuttin' but Chocolate Sundae - Pint
Hazel-nuttin' but Chocolate Sundae - Pint

Hazel-nuttin' but Chocolate

Choklad- och hasselnötsglass med browniebitar och swirls av choklad och havssalt, toppad med mjukt vispad glass, swirls av choklad och hasselnötter samt chokladbitar.

Om den här smaken

Det går inte att förneka – den här smaken är en glassdröm i hasselnöt och choklad! Den är full av bitar som leker med virvlar och på toppen sitter vispad glass – är det inte toppen?! Ta en tur till nötternas paradis!

Tillgänglig som:

Värdedrivna inköp

Ingredienser: Vatten, socker, GRÄDDE (20%), kondenserad SKUMMJÖLK, HASSELNÖT (5,5%), vegetabiliska oljor (solros, soja), glukossirap, kakaopulver (1,7%), fettreducerat kakaopulver (1,4%), VETEMJÖL, kokosfett, majsfibrer, kakaomassa, ÄGGULA från frigående höns, druvsocker, MJÖLKFETT, ÄGG, emulgeringsmedel (solroslecitin, SOJALECITIN), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, fruktkärnmjöl, karragenan), ÄGGVITEPULVER, salt, havssalt, mältat KORNMJÖL, vaniljextrakt, naturlig arom, bakpulver (natriumbikarbonat). Kan innehålla anötter. > Socker, kakao, vanilj: handlade utifrån principerna för massbalans. Totalt 58% exklusive vatten och mejeri.

Näringsfakta

  • Vegetarisk
  • Kosher Dairy
  • Halal

Recycling

Vår mission är att göra den bästa möjliga glassen på bästa möjliga sätt. Allt från att blanda Fairtrade chunks och virvlar till att ha friskt betande kor. Det är allt en del av den glädjande resan till glasseufori. Men varje resa behöver ett sött slut. Så, var en vän och släng din tomma förpackning i papperskorgen. Thanks från oss alla på Ben & Jerry’s!