Chunky Monkey Ice Cream - Pint
Chunky Monkey Ice Cream - Pint

Chunky Monkey

Bananglass med bananformade bitar med chokladsmak och valnötter.

Om den här smaken

Den här smaken har inte halkat in på ett bananskal: För att skapa en glass som är lika rolig som sitt namn apade vi oss med ett helt gäng tester innan vi visste att vi hade en vinnare! Den nötigaste, chokladigaste och mest bananfyllda blandningen någonsin!

Tillgänglig som:

Värdedrivna inköp

GRÄDDE (25%), socker, vatten, kondenserad SKUMMJÖLK, VALNÖTTER (4%), bananpuré (4,5%), glukos-fruktossirap, ÄGGULA från frigående höns, kokosolja, fettreducerat kakaopulver, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, karragenan), citronjuice från koncentrat, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), MJÖLKFETT, naturliga aromer, naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av andra nötter och jordnötter. Socker, kakao och banan är Fairtrade ingredienser, totalt 25%.

Näringsfakta

  • Vegetarisk

Recycling

Vår mission är att göra den bästa möjliga glassen på bästa möjliga sätt. Allt från att blanda Fairtrade chunks och virvlar till att ha friskt betande kor. Det är allt en del av den glädjande resan till glasseufori. Men varje resa behöver ett sött slut. Så, var en vän och släng din tomma förpackning i papperskorgen. Thanks från oss alla på Ben & Jerry’s!