Salted Caramel Brownie Non-Dairy - Pint
Salted Caramel Brownie Non-Dairy - Pint

Salted Caramel Brownie

Mjölkfri kolaglass med browniebitar och salt kolaswirl

Om den här smaken

Sätt på säkerhetsbältet och häng med på en resa till toppen av de mjölkfria höjderna! Första stoppet gör vi hos vår mjölkfria kolaglass med salta kolavirvlar som är så slingriga och härliga att skeden försvinner! Nästa besök blir hos våra brownies som är så läckra att du kommer drömma om dem i veckor. Kom med på vår härliga mjölkfria resa – allt du behöver är din sked!

Tillgänglig som:

Värdedrivna inköp

Ingredienser: Vatten, socker, glukossirap, kokosfett, MANDELPASTA (3%), VETEMJÖL, vegetabiliska oljor (soja, solros), ärtprotein, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel (solroslecitin, SOJALECITIN), majsstärkelse, salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, fruktkärnmjöl, karragenan), melass, vaniljextrakt, naturlig arom, KORNMALTEXTRAKT, surhetsreglerande medel (citronsyra), mältat KORNMJÖL. > Socker, kakao, vanilj: handlade utifrån principerna för massbalans, totalt 21%F.

Näringsfakta

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Kosher-DE
  • Halal

Recycling

Vår mission är att göra den bästa möjliga glassen på bästa möjliga sätt. Allt från att blanda Fairtrade chunks och virvlar till att ha friskt betande kor. Det är allt en del av den glädjande resan till glasseufori. Men varje resa behöver ett sött slut. Så, var en vän och släng din tomma förpackning i papperskorgen. Thanks från oss alla på Ben & Jerry’s!